Våra projekt

Våra projekt

Varje dag hos AK Entreprenad AB är spännande och inspirerande tack vare de unika projekt som vi är igång med just nu. Att vi har en bred erfarenhet och erbjuder flexibilitet är något som syns bland våra pågående projekt. Vi erbjuder markarbete och dränering i enlighet med de önskemål som kunderna uttryckt från start, och vi kan även möta behov som uppstår under arbetets gång. Med vår varierade maskinpark har vi möjligheten att ta hand om markarbeten för att till exempel spränga fram utrymmen till källare och garage. På denna sida kan du få mer information om våra pågående projekt inom följande områden:

Dränering

Vi jobbar med dräneringsarbeten där ett hus kanske redan finns på plats eller då man helt enkelt förbereder marken för det hus som ska byggas. Vi är medvetna om de höga krav som ställs på oss och därför så skyndar vi hellre långsamt med en noggrann planering som grund för arbetet än att slarva med dräneringsarbetet för att nå byggstadiet snabbare. Våra kunder är med igenom hela processen, och vi tror på en öppen kommunikation där kundens synpunkter alltid beaktas och besvaras på ett språk som alla kan förstå.

Flexibla markarbeten

Varje projekt är unikt, och dessutom så kommer årstid och väder att påverka hur vi kan jobba med markarbetet. Vi ser markarbeten som utmaningar där vi måste beakta vilken arbetsprocess som kommer att ge de bästa resultaten. Visst hjälper det att vi numera har en lång erfarenhet att luta oss emot. De projekt vi jobbar med idag drar stor nytta av vårt goda minne av vad som fungerar och vad som inte är att rekommendera. Med hjälp av vår maskinpark och personal som klarar alla miljöer så kan vi röja, gräva, dränera och grunda på rätt sätt.

Tid och budget

Tid och budget är aldrig någon lek och därför så är det alltid med glädje som vi kan rapportera att ytterligare ett projekt har slutförts inom de ramar som vi satte upp från start. Det här är en trygghet för nuvarande och kommande kunder i och med att vi stärker vår förståelse för en rimlig planering av de projekt vi tar oss an. Då du beställer dränering och markarbeten från oss så kan du räkna med att vi gör vårt yttersta för att uppnå målen i tid. Vi tar din tidsplan på största allvar, därför så meddelar vi dig från start en rimlig uppfattning om när arbetet kan beräknas vara klart.

Kontakt

1 + 7 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.