Tomtplanering

Tomtplanering

Då man har köpt en tomt för att bygga ett hus på, eller har bestämt sig för att renovera ett äldre hus så ska man inte glömma bort det där med tomtens planering. Det här är nämligen något som man bör beakta samtidigt som man planerar för husets bygge och renovering. AK Entreprenad har lång erfarenhet av tomtplanering och det är något som du kan dra stor nytta av då det blir dags att förbereda marken för framtida bruk. Man måste inte bestämma allt i detalj, men något som bör ingå i tomtplaneringen är hur ytan kommer att användas så att man kan se till att röja undan med maskiner då de ändå finns på plats för arbetet med grundläggning och bygge.

God tomtplanering

God tomtplanering är lyhörd. Vi på AK Entreprenad har utfört tillräckligt många tomtprojekt för att kunna ta fram en mall som vi tycker ser bra ut och sedan köra på, men det här är sällan ett bra tänk. Vi vet nämligen att du har egna tankar om hur tomten ska se ut och det är med dessa tankar som riktigt god tomtplanering startar. När vi vet lite mer om hur du har tänkt dig så kan vår erfarenhet komma till stor användning då vi kan ge dig praktiska exempel på hur bilden i ditt huvud kan bli till verklighet. Ibland så får man acceptera att en tomt inte är gjord för en viss typ av plantering, men många gånger så går det alldeles utmärkt att skapa den miljö som man drömmer om, detta oavsett om det ska vara pool, gigantisk altan eller naturtomtskänsla.

En tomt för hela familjen

En tomt ska vara till för hela familjen och det här är också något som man tänker på då man jobbar med smart tomtplanering. Om det ska finnas plats för lek så kanske man även vill ha plats för bekväm uteplats i nära anslutning så att lek kan pågå samtidigt som vuxna finns i närheten. Det är också bra att tänka på hur tomten fortsatt ska utvecklas och vad man ska göra med den lilla lekplatsen då den inte längre är relevant.

Kontakt

2 + 1 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.