Trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning

Om man har en trädgård så innebär det att man har ett rum utomhus som kan vara helt fantastiskt att vistas i. Då man inser att man bara är i trädgården då gräset ska klippas så är det dags att fundera på trädgårdsanläggning för att utnyttja platsen på ett stimulerande vis. Även i en mycket liten trädgård så kan man skapa mindre rum att vistas i med hjälp av rätt typ av anläggning. Problem med insyn kan lösas med rätt typ av bygge och växter som ger en naturligt skyddad miljö för alla som kommer på besök.

Stor eller liten trädgård

Det är mycket spännande att se vad man kan göra med en liten trädgård för att få den att kännas rymlig och trivsam. Många kan ha tankar omkring hur en liten mur, en fontän, eller en enkel gångväg skulle kunna förändra trädgården, men man kanske inte gör något åt saken för att det verkar innebära så mycket arbete. AK Entreprenad har tagit hand om stora och små projekt för trädgården under mer än 30 års tid. Vi förstår vad du pratar om och vi kan hjälpa dig med det praktiska arbetet så att din dröm blir till verklighet. Vi kan hjälpa dig med arkitektritade trädgårdslandskap där du får vara med och bestämma hur det ska se ut.

Bästa tiden för trädgårdsanläggning

Man kan jobba med trädgårdsanläggning året runt men det är klart att man måste tänka på att gräs och plantor inte kan planteras mitt i sommaren. Därför är det många som väljer att sätta igång arbetet under vintermånaderna för att sedan kunna så och odla då våren äntligen kommer. Beroende på hur omfattande arbetet med din trädgård kommer att bli så kanske det blir bäst att jobba i flera etapper så att man tar hand om trädgårdsanläggningen i flera etapper. Detta kan vara riktigt smart då det handlar om en stor naturtomt där man gärna ser förändringen växa fram på ett naturligt och långsamt vis.

En unik trädgård

Vi kan hjälpa dig med att skapa en unik trädgård och det spelar ingen roll om det handlar om en gigantisk naturtomt med vatten, stenar, och vilda träd och buskar, eller om det rör sig om en mindre tomt framför radhuset. Oavsett storlek och plats så ska du kunna ta fram en unik trädgård med den arkitektur som du är intresserad av. AK Entreprenad har kunskapen, förmågan och kraften för att hjälpa dig nå målet.

Kontakt

12 + 2 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.