Företaget

Företaget

AK Entreprenad kan erbjuda kompletta lösningar för mark- och anläggningsarbeten i Stockholm. Vi klarar av små och stora jobb, och vi jobbar alltid i tätt samarbete med kunden för att uppnå de bästa resultaten. Med gedigen erfarenhet så tar vi hand om markarbeten, anläggning, grundläggning med mera på ett smidigt och säkert sätt. Vi hjälper dig att nå målet med material av hög kvalitet som är kostnadseffektiva.

Erfarenhet som du kan lita på

När du kommer till oss med ditt projekt så kan vi ta fram förslag som grundar sig på den faktiska kunskap som vi har inom byggnation, anläggning och markarbeten. Vi ger dig rimliga tidsuppfattningar som gör att du kan planera ditt schema på rätt sätt. Dessutom kommer vi att utvärdera varje projekt utifrån dess premisser och ge ärliga svar på dina frågor om material, kostnader och den tid som arbetet kommer att ta.

Stora och små jobb

Ibland kan bygg- och markprojekt försenas på grund av att man inte har omedelbar tillgång till den vagnpark som behövs för att slutföra arbetet. Vi insåg behovet av en egen vagnpark och numera drar våra kunder stor nytta av att vi kan ställa upp med grävmaskiner, minidumper och en stor lastbil som fungerar som kranbil och lastväxlare. Vi tar gärna på oss mindre jobb och vi slutför de snabbt. Större jobb tar givetvis längre tid, men vi är effektiva och vi ser till att allt görs rätt från grunden så att slutresultatet blir beständigt.

Kommunikation och planering

AK Entreprenad jobbar i hela Stockholmsområdet. Det går att kontakta oss för jobb som innebär byggnation, renovering, dränering, schakt, grundläggning, trädgårdsanläggning eller markarbeten. Vi kan hjälpa dig där du befinner dig i arbetsprocessen eller ta hand om hela projektet från start till slut. Genom att låta dig få full inblick i planering och struktur så får vi en god kommunikation där du som kund alltid vet vad som har gjorts, vad som ska göras, och när det ska göras. Detta skapar en trygghet och tillit som är mycket viktig. Det är inte konstigt att våra kunder återkommer då det blir dags att bygga, renovera och anlägga igen. Hos oss vet de ju precis vad de får, från start till slut!

Kontakt

8 + 3 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.