Tjänster

Tjänster

AK Entreprenad AB har de tjänster som du behöver för att klara av ett anläggningsarbete, eller grundläggning. Vi klarar av små och stora jobb och vi skräddarsyr lösningar som gör att du sparar tid och pengar. Till vänster så ser du de olika tjänster som vi kan erbjuda fristående eller som delar i ett och samma projekt. I och med att vi har samlat kunskap och  lång erfarenhet så kan du känna dig trygg då det är AK Entreprenad som gör jobbet. Vi utför markarbeten, renovering och bygge i hela Stockholmsregionen och vi har referenser där du kan se praktiska arbeten som vi utfört.

En effektiv helhetslösning

Vi förstår hur viktigt det är för dig att blir klar med ditt byggprojekt i tid. Du ska inte behöva vänta i flera veckor på att markarbetet blir klart på grund av att maskiner fattas. Det här löser vi med vår egen maskinpark som alltid finns tillgänglig för olika ändamål. Därför kan du lita på den tidsplanering som vi anger för ditt projekt. Det är förstås upp till dig som kund att besluta vilka delar av projektet som du vill att vi ska ta hand om, men möjligheten till en komplett lösning finns alltid och den är väl värd att beakta.

Goda resultat

Vi lovar inte goda resultat, vi visar upp dem! Under rubriken referensprojekt kan du ta en titt på arbeten som vi utfört. Vi tror att dessa anläggningar, renoveringar och markarbeten säger mer än tusen ord och de ger dig insikt i vår kunskap och förmåga. Vi har många nöjda kunder i Stockholmsområdet som drar stor nytta av de arbeten vi utfört

Ett förslag för ditt projekt

Varje projekt är unikt och det är klar att man måste beakta de speciella behov som föreligger. Då du funderar på att förändra, renovera, bygga till eller göra om i trädgården så är det många frågor som måste besvaras på ett ärligt och konstruktivt sätt. Vi förstår vad du pratar om, och vi kan hjälpa dig att förstå de alternativ som kommer att fungera bäst för dig. Hör av dig med dina frågor och låt oss ge dig ett hållbart förslag för ditt projekt!

Kontakt

14 + 15 =