Snöröjning Stockholm

Snöröjning Stockholm

Vintern är här, dags för snöröjning Stockholm!

Trots att stockholmare har god erfarenhet av snö så tycks den första snön alltid komma som en överraskning. När barn glatt kastar sig ut i drivorna med hopp om att skolan är stängd så muttrar trötta föräldrar om vilken jobbig dag det kommer att bli. Nu kan man förstås förbereda sig inför snökaoset och ordna med snöröjning  så att man kommer iväg och kan ta sig fram. AK Entreprenad ordnar både med röjning och med sandning så att man inte behöver känna panik då det som en gång var en parkeringsplats ser ut som en gigantisk marshmallowpaj.

När snön kommer

När snön kommer så vet vi om detta. Nyheterna varnar oss om snöoväder så man kan faktiskt förbereda sig. Med god planering så kommer plogen att vara på parkering, gångväg eller vanlig väg i tid. Man måste komma ihåg att folk ringer i sista sekund och då är det klart att de får vänta när andra som bokat i förväg får hjälpen först.  Med snöröjning i Stockholm ska man inte chansa. Detta särskilt om det handlar om allmänna platser och vägar som absolut inte får förbises då många måste komma fram i tid och på ett säkert sätt.

Privata vägar

En privat väg eller gångväg kan bli nog så besvärlig då det faller mycket snö. Detta särskilt då det uppstår en plogvall som blockerar in och utfart vid den allmänna vägen. I vissa fall kanske man klarar detta själv med en bra spade men när det handlar om stora mängder snö så är det smartare att få hjälp av proffs. Det här kan vara en investering som gör att man inte fastnar hemma eller tar onödiga risker för att komma iväg till jobb, förskola och skola.

Snabb hjälp

Om man behöver snabb hjälp så är de privata alternativen bäst. I och med att företag som AK Entreprenad finns lokalt så är de förstås experter på snöröjning i Stockholm och de kan komma fram snabbt. För att få bästa möjliga hjälp med snöröjningen så bör man dock ta reda på lite mer innan snön faller. Man kan gott ringa för konsultation omkring de behov som man med största sannolikhet kommer att ha. Genom att veta precis hur man kan hantera snö som kommer plötsligt och längre perioder av snö som packas och blir till is så slipper man situationer som man inte kan hantera.

Kontakta oss för mer information.

Snöröjning Stockholm

Kontakt

11 + 13 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.