Anläggning, grundläggning och tomtplanering i Vaxholm

Vaxholm

AK Entreprenad utför alla typer av grundläggning, tomtplanering och anläggning i Vaxholm med omnejd. Vi samarbetar i nära kontakt med dig som kund för att uppnå bästa möjliga resultat. Inget projekt i Vaxholm är för stort eller för litet för oss!

Anläggning

Behöver du hjälp med anläggning i Vaxholm? AK Entreprenad har lång erfarenhet av alla möjliga typer av anläggningsarbeten i Vaxholm med omnejd. Vi har den fingertoppskänsla som krävs för att göra ditt projekt i Vaxholm lyckat.

Skärgårdskommunen Vaxholm bjuder på en härlig blandning av anrika byggnader och havsnära boende. Vaxholm är särskilt populärt under sommarhalvåret. Vi har märkt att det byggs en hel del i Vaxholm och på öarna i närheten. Ute på Rindö till exempel byggs flera bostadshus.

Oavsett om det är anläggning för en villa, sommarbostad eller en mindre byggnad du behöver hjälp med kan vi på AK Entreprenad bistå. Vi tar oss an uppdrag i alla storlekar!

Grundläggning

Grundläggning är en av de tjänster inom anläggning som vi erbjuder i Vaxholm. Vi kan hjälpa till med grundläggning om du planerar att bygga eller bygga ut en villa i Vaxholm med omnejd. Vi har även stor erfarenhet av andra typer av grundläggning, till exempel för fritidshus och attefallshus.

Marktypen och byggnadens storlek avgör typen av grundläggning för ditt projekt i Vaxholm. Om du ska bygga på en plats där undergrunden är fast och byggnaden inte är så tung kan det räcka med ytgrundläggning. Ett exempel på ytgrundläggning är markplatta.

Om du planerar en lite större byggnad eller om markförhållandena där du ska bygga i Vaxholm kräver det kan det behövas djupgrundläggning.

Tomtplanering

AK Entreprenad hjälper gärna till med din tomtplanering i Vaxholm. Genom att planera tomten väl säkerställer du att den används på ett optimalt sätt. Innan du sätter igång med anläggning och grundläggning i Vaxholm är det en bra idé att börja med tomtplanering.

Om du äger en stor tomt i Vaxholm som du vill dela upp i mindre delar är det lämpligt att göra en tomtplanering innan vidare projekt genomförs.

Varje gång vi gör en tomtplanering i Vaxholm lyssnar vi först på dig som kund. Vilka önskemål och tankar du har kring projektet spelar roll för planeringsarbetet. Därefter bidrar vi med vår expertis och erfarenhet för att föreslå en lösning som är optimal.

AK Entreprenad i Vaxholm

Vaxholm har drygt 12 000 invånare och en landareal på nästan 58 kvadratkilometer. Det är en populär sommarort tillika bostadsort inom nära räckhåll från Stockholm.

AK Entreprenad utför anläggningsarbeten, tomtplanering och grundläggning i Vaxholm och på omkringliggande platser, inklusive:

  • Vaxholm (centralort)
  • Rindö
  • Skarpö
  • Ramsö
  • Tynningö
  • Karlsudd
  • Kullö
  • Resarö
  • Stegesund

Kontakt

4 + 7 =