Anläggning, grundläggning och tomtplanering i Danderyd

Danderyd

AK Entreprenad erbjuder kompletta lösningar inom anläggning, grundläggning och tomtplanering i Danderyd. Vi tar hand om såväl små som stora jobb inom Danderyds kommun.

Anläggning

Där det byggs krävs det markarbeten och anläggning. Vi på AK Entreprenad har den fingertoppskänsla som krävs för att ditt byggprojekt i Danderyd ska lyckas.

Många av områdets fastigheter bär på en historia. Andra bostäder är av modernare snitt. Danderyds vackra trädgårdar ställer ofta höga krav på att markarbeten och anläggningsarbeten planeras och genomförs väl.

Oavsett om du behöver hjälp med anläggningsarbeten i de centrala delarna av Danderyd eller det som räknas till Danderyds skärgård är vi redo att rycka ut!

Grundläggning

Anläggning omfattar även grundläggning och grundläggningsarbeten. Vi kan bistå oavsett om du behöver hitta någon som gör grundläggning till din nya villa i Danderyd eller till ett attefallshus i trädgården.

Vilken typ av grundläggning du behöver beror bland annat på marktypen. Där undergrunden är fast och byggprojektets storlek tillåter det kan ytgrundläggning räcka. Detta kan då lösas med markplatta.

För de lite större byggena eller där markförhållandena i Danderyd kräver det använder vi oss istället av djupgrundläggning. Vi tittar på markens egenskaper och den last huset kommer att belasta grunden med när vi avgör bästa grundläggningsmetoden för er fastighet i Danderyd.

Tomtplanering

Innan det är dags för anläggningsarbeten och grundläggning för din framtida fastighet eller tillbyggnad i Danderyd är det bra att ta ett större grepp om tomten. En god tomtplanering tar hänsyn till såväl dina önskemål som omgivningarna.

I Danderyds äldre villakvarter finns det många stora tomter. Vissa av våra kunder väljer i sådana lägen att stycka av en del av tomten. Den avstyckade tomten säljs eller så planerar man ett nytt hus där.

Vi på AK Entreprenad hjälper dig med din tomtplanering i Danderyd. Vi förstår att varje tomt kräver en särskild plan. Allt passar inte in i samma mall. Därför planerar vi tomten tillsammans med dig och lyssnar på dina tankar innan vi ger våra förslag.

AK Entreprenad i Danderyd

Danderyd ligger i Stockholms nordöstra del. Denna kommun med cirka 33 000 invånare tillhör huvudstadens rikaste områden. Danderyd har en härlig blandning av tätbebyggda områden med grönområden och skärgård. Det är inte svårt att förstå varför man väljer att bosätta sig här.

Vi täcker Danderyds samtliga fyra områden:

  • Danderyd
  • Djursholm
  • Enebyberg
  • Stocksund

Kontakt

1 + 3 =