Kranbild & Lastväxlare i Stockholm

Kranbil & Lastväxlare i Stockholm

När man ska bygga, renovera, eller anlägga så måste man ta hjälp av fordon som kan förflytta stora mängder av material på ett smidigt vis. Hos AK Entreprenad så insåg vi fördelarna med att själva kunna erbjuda arbeten med kranbil i Stockholm. Då vi började jobba med vår egen kranbil och lastväxlare i Stockholm så slapp vi de förseningar som tidigare kunnat inträffa då en underleverantör inte höll måttet vad gällde tidsplaneringen. Med en kranbil i Stockholm så är transportproblemet löst och arbetet kan fortgå som planerat!

Förflyttning av stora objekt

När olika material och komponenter som ska användas i ett byggprojekt har anlänt till din tomt så ligger de där vackert förpackade i väntan på att montering och anläggning ska komma igång. Med hjälp av vår kranbil så kan vi förflytta stora och tunga objekt på ett smidigt vis. Kranbilen har en arm som kan lyfta och flytta på materialen några meter eller längre.  I och med att vi kan utnyttja ett runtom-sväng så blir det inte svårt att komma åt och få allting på rätt plats utan att detta ska ta en massa dyrbar tid från anläggningsprojektet. Detta kräver förstås att vi jobbar med erfarna förare av kranbil i Stockholm, så att rörelsemomenten görs med precision för att skydda ditt byggmaterial och din fastighet.

Smidiga arbeten med lastväxlare i Stockholm

Med lastväxlaren så kan vi jobba med olika typer av flak och containrar. Det är nödvändigt att jobba med lastväxlare i Stockholm för att kunna transportera och föra bort material på ett enkelt vis. Med hjälp av en hydraulisk arm med krok så kan vi skifta flaken som krävs för olika uppdrag. Grus, sand och jord kan enkelt lastas eller tippas där den behövs utan att man råkar ut för onödigt spill.

Snabba och effektiva jobb

Vi kan erbjuda flexibla och effektiva jobb med lastväxlare och kranbil i Stockholm. I och med att vi kombinerar arbetet med kranbilen och lastväxlare i Stockholm med resten av anläggningsarbetet och bygget så får du som kund en helhetlösning där alla dina behov kan hanteras inom ett och samma projekt. Detta spar tid, och tid är ju som bekant pengar. Dessutom så underlättar det i kommunikation och planering då jobbet styrs från ett företag som enkelt kan överse arbetsprocessen och anpassa material och maskiner utefter det behov som finns just nu.

Kontakt

2 + 1 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.