Dränering Stockholm

Dränering Stockholm

För dränering Stockholm så erbjuder vi ett pålitligt och effektivt alternativ där du som kund förstår hur arbetsprocessen kommer att se ut. Vid dräneringsarbeten så finns det mycket att tänka på redan från start för att arbetet ska ge goda och långvariga resultat. Du kan lita på vår erfarenhet av dränering i Stockholm och genom god kommunikation så kan du planera din tomt på ett sätt som är kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Noggrann planering från start

Till att börja med så gäller det att undersöka den tomt som ska dräneras för att komma fram till en vettig arbetsprocess och tidsplanering. Vi tar en titt på din husgrund och lägger fram förslag på de material som bör användas för den typ av dränering Stockholm som kommer att lämpa sig bäst för tomten. I detta läge kan vi diskutera kostnader för material samt hur överblivet material ska föras bort från tomten. Tanken är att du ska få en helhetslösning så att det inte uppstår frågor och problem som måste lösas under arbetets gång.

Arbetet kan komma igång

Dräneringsarbeten ska inte behöva ta mer än 2-3 veckors tid, men det hela beror förstås på storleken på tomten och vad som ska göras. Det viktigaste är att du får en uppskattning av oss om hur lång tid det kommer att ta så att du kan anpassa din planering i enlighet med den tid projektet förväntas ta. Vi är flexibla och kan erbjuda dränering Stockholm året om, men i många fall så kan det vara en fördel att utföra dräneringsarbeten under vintersäsong för att minska påverkan på tomtens mark. När våren kommer så kan man ju snygga till det igen och odla en ny gräsmatta. Det är dock viktigt att beakta att man kanske bör vänta med att återställa tomten direkt efter dräneringsarbetet.

Återställningsarbetet

Alla dräneringsarbeten i Stockholm är individuella och därför så måste vi se närmre på ditt projekt för att avgöra hur din tomt ska återställas efter dräneringen. I vissa fall kan man behöva behandla husgrunden med mer än färg för att den ska se fin ut igen. Det särskilt om det har uppstått sprickor som man inte kan dölja med vanlig husgrundsfärg. Vi kan givetvis hjälpa dig med återställningsarbetet i samband med dräneringen eller vid senare tillfälle. För detta kan vi ta fram en separat offert där du anger precis vad som ska göras och när. I och med att du får vara med i planeringen av arbetsprocessen så kommer du att få en bättre förståelse för hur du på bästa sätt kan återställa din tomt så att den kommer att förbli vacker och trivsam att vistas på.

Kontakt

5 + 3 =

Referenser

Under de år år vi drivit AK Entreprenad har vi gjort många jobb som vi är extra stolta över. Här är ett axplock av dessa.